<!--:ca-->No t'ho perdis<!--:--><!--:es-->No te lo pierdas<!--:--><!--:en-->Do not miss<!--:-->

Noticies/as / News

Última JAZZ JAM de la temporada!! (Dijous 18 de maig)

Última JAZZ JAM de la temporada!! (Dijous 18 de maig)

Tanquem Jam amb el Gran DAVE MITCHELL!!

Última jam de la temporada! No falteu a la cita mensual amb les jam sessions de jazz al Clap. Tindrem el goig de tenir com a convidat el guitarrista Dave Mitchell. Nascut a Kansas City al 1958, és un dels màxims exponents de la guitarra de jazz de l’escena del nostre país. Del seu currículum cal destacar que ha col·laborat amb el gran organista Jack McDuff i que ha publicat una quinzena de treballs discogràfics.Les seves influències més notables provenen de la gran escola de guitarra dejazz Nord-Americà: Charlie Christian, Wes Montgomery, Kenny Burrell i GrantGreen, encara que també és proper al llegendari guitarrista Django Reinhardt.El seu personal estil combina aquestes influències amb una natural afinitat pelblues, el swing i el be-bop.

ENTRADES + SOPAR SEGUINT EL LINK


Últimes notícies