<!--:ca-->No t'ho perdis<!--:--><!--:es-->No te lo pierdas<!--:--><!--:en-->Do not miss<!--:-->

Noticies/as / News

JA EL TENIM AQUÍ!!

JA EL TENIM AQUÍ!!

Finalment ja ens ha arribat el NOU CD que hem gravat abans de l’estiu, l’hem titulat WAY. Un recull de temes propis i versions amb format de quartet, quintet i un parell de temes amb formació de quatre trompetes més base. Amb col·laboracions com la Marian Barahona, Mathew Simon, Guillermo Caliero, Jaume Peña, Edu Iniesta… i un grapat de gent que ha fet possible aquest petit somni!!
Ja us anirem anunciant les dates dels concerts i presentacions, però si algú es vol avançar i tenir-lo JA, ens pot fer una transferència de 14 eurets i l’enviem on ens digueu!! Si ho voleu fer així, envieu-nos un mail a info@ivo.cat i us l’enviem de seguida

Merci a tots!!!!

Aquí uns vídeos perquè en veieu un trosset

PRESENTACIÓ WAY

SUMMERTIME


Últimes notícies