<!--:ca-->No t'ho perdis<!--:--><!--:es-->No te lo pierdas<!--:--><!--:en-->Do not miss<!--:-->

Noticies/as / News

IVÓ OLLER QUARTET (Divendres 11 d’abril)

IVÓ OLLER QUARTET (Divendres 11 d'abril)

El proper 11 d’abril tindrà lloc el setè concert del cicle Jazz al Gimnazz (II Edició), a càrrec de la formació Ivó Oller Quartet, liderada pel trompetista i compositor Ivó Oller.

Ivó Oller és un músic de referència dins l’escena jazzística actual. Adquireix bona part de la seva formació en un context internacional (Boston i Nova York) i es consolida com a trompetista líder de diferents projectes d’orientació moderna. Així mateix forma part d’algunes de les big bands punteres del nostre entorn més proper, com la Big Band Jazz Maresme. Posseeix un so net, brillant, amb cos, que llueix en melodies i solos, des d’un fraseig elegant i exigent.
En la aquesta propera cita, Ivó Oller ens visitarà acompanyat dels músics del seu quartet: Gerard Nieto al piano, Pep Rius al contrabaix i Olivier Rocque a la bateria.

Dins l’escena del jazz al nostre país, aquest quatre músics són dels més actius que hi podem trobar. Aquesta formació s’assenta sobre una base de swing molt sòlida; la tradició és part del seu background, per això dins el seu repertori hi trobem diferentsstandards que tothom pot reconèixer, però sempre incorporant algun arranjament original i temes propis per donar més personalitat a la formació. Tot a l’entorn del swing, però amb alguna gota de funk i bossa nova per donar color al repertori.

Us hi esperem a tots, com sempre, per gaudir d’aquesta proposta sens dubte atractiva per a qualsevol afeccionat al bon jazz.

Comptarem de nou amb el patrocini de la firma Bach, que ens obsequia amb el seu vi blanc Bach Extrísimo Semidulce, disponible a Alimentació Tallada (Pla de Montbau).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Últimes notícies