<!--:ca-->No t'ho perdis<!--:--><!--:es-->No te lo pierdas<!--:--><!--:en-->Do not miss<!--:-->

Noticies/as / News

MRS. JONES & THE BUZZERS (Dissabte 2 de novembre)

MRS. JONES & THE BUZZERS (Dissabte 2 de novembre)

El Swing ballable arriba novament a la pista de la Nova Jazz Cava! Els lindy hoppers teniu cita al club del Ptge. Tete Montoliu on us espera una grata sorpresa per estrenar nova temporada del concerts ballables: el debut de Mrs. Jones & The Buzzers, una banda de fanàtics del jazz; cinc músics amb trajectòries i orígens ben diversos, però amb una cosa en comú: el Swing! I l’expressen a la manera antiga, amb un so cru i un repertori que busca ser gairebé interpretació històricA i sonar el més semblant possible a una banda dels anys 30’s i 40’s.

a les 22:30 a la Nova Jazz Cava de Terrassa!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Últimes notícies